Hel kylling SC
Kylling i slow cookeren 12 timer, med sprødt skind, her med en lækker flødesovs lavet på væden fra kyllingen , krydret med røget paprika og hvidløgspulver

Kylling i slow cookeren 12 timer, med sprødt skind, her med en lækker flødesovs lavet på væden fra kyllingen , krydret med røget paprika og hvidløgspulver

Hel kylling i slow cooker

Retten er til 4 personer.

Ingredienser:

• 1 hel kylling 1600 – 1800 gram

• 2 løg • Krydderier , her er det cayenne peber, spidskommen, chili

• Hjemme lavet barbecuese under tilbehør kan lave i både tør og våd version

• 6-8 skiver peberfrugt

Fremgangsmåde:

1. Tænd Slow cookeren på høj varme.

2. Klar gør grønsager, løg, og barbecuen.

3. Lig løgene i bunden, så kyllingen kan ligger på dem.

4. lig kyllingen i og krydder den efter eget valg.

5. Læg resten af dine krydderier, grønt i og lig låget på.

6. Skrue ned på lav varme og lad stå i 10 timer.

7. De sidste 2 timer skrues op på høj varme.

8. Væden fra kyllingen kan bruges til at lave en sovs . Kan serveres med forskellige tilbehør, ville nok bruge blomkåls ris.

10. Voila og den er færdig.

Kyllingen som den ser ud inden de 12 timer i slow cookeren

Kyllingen som den ser ud inden de 12 timer i slow cookeren

Sprødt skind, så lækkert.

Sprødt skind, så lækkert.

tilbehøret var smørstegt spidskål og svampe..

tilbehøret var smørstegt spidskål og svampe..