Biksemad ala Stone
Kamsteg og bacon er der brugt i denne version af min biksemad. Men du kan bruge hvilken som helst rest af kød.

Kamsteg og bacon er der brugt i denne version af min biksemad. Men du kan bruge hvilken som helst rest af kød.

Er der noget bedre end et smilende æg på sin mad.

Er der noget bedre end et smilende æg på sin mad.

Biksemad ala Stone.

Retten er til 2 personer

Ingredienser:

• 1 Knoldselleri

• 300 g Røget bacon

• Rester af steg eller pølser.

• 1 Lille løg

• 4 æg

• 30 g. Smør til stegning

• ½ tsk Worcestershire sauce (valgfrit)

• Sukkerfri ketchup

Fremgangsmåde:

1. Skræl din selleri og skær i stave af 4 x 4 cm.

2. Skær den i skiver á 3 mm. Tykkelse. Evt brug et mandolinjern.

3. Kom dine nofelskive i et fad og kom husholdningsfilm over dem.

4. Varm dem 10 i mikroen.

5. Hak dit løg meget fint.

6. Skær dit bacon i små stykker og steg på en varm pande.

7. Når de er ved at være færdigt, kommer du løg, selleri og det kød du har på panden sammen med smørret.

8. Når det hele er lige ved at være færdigt, kommer du Worcestershire saucen på.

9. Dine æg spejler du mens du steger det andet, så det hele er færdigt på samme tid.

10. Serveres mens det varmt og kom lidt ketchup på.

Tips:

Dette er den bedste ret til at bruge en masse rester på. Jeg har her brugt nakkekam som min rest af kød men alt kan bruges og giver hver især sit særpræg til retten.

Biksemad ala Stone