Bacon/løg flødesovs
Så lækker til et godt stykke svine kød. Denne sovs kan hæve selv det mest kedelige stykke kød til nye højder.

Så lækker til et godt stykke svine kød. Denne sovs kan hæve selv det mest kedelige stykke kød til nye højder.

Eller burger..

Eller burger..

Stones flødesoves med karamelliseret løg og bacon.

Dette giver til 2 personer

Ingredienser:

• 3 dl. Fløde 38% eller 50% fra Arla Unika

• 150 g. Bacon

• 1 Stort rødløg

• Himalaya salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Skær din bacon i mindre stykker ca 1.5 cm brede og skær løget i skiver.

2. Steg bacon til det er sprødt.

3. Så tager du det op og ligger på lidt køkkenrulle og emmer til senere.

4. Steg dine løg i fedtet fra baconen, til de er karamelliseret, ikke røre for meget i dem, så går det hurtigere.

5. Hæld fløden på panden og lad den koge lidt ind ved høj varme, den skal koge.

6. Lad det koge ind til den ønskede tykkelse.

7. Så kommer du din bacon i og lige røre det sammen.

8. Så det klart til at serveres.

9. Velbekomme.

Dette er den bedste sovs til en god nakkekotelet, min menig eller til en super lækker burger, samt på en hot dog..

Kan også med stor velbehag bruges på en hotdog.

Kan også med stor velbehag bruges på en hotdog.