Tomatsovs meatballs
De lækreste Meat Balls.

De lækreste Meat Balls.

Super lækker tomatsovs med Meat Balls vendt i pasta.

Super lækker tomatsovs med Meat Balls vendt i pasta.

Stones tomatsovs med Meat Balls.

Retten er til 2 personer.

Der skal bruges 300 g. pasta

Her er det . Better then pasta. Reklamelink.

Du kan også bruge zucchini som pasta.

Ingredienser Tomat sovs:

• 400 g. Cherrytomat i flere farver.

• 2 Fed hvidløg

• 30 g. Finthakket rødløg

• 1 tsk. Tørret oregano

• ½ tsk. Tørret timian

• ½ tsk. Tørret Basilikum

• 1 tsk. Tørret chili

• 4 spsk. Olivenolie

• 15 g. Smør

• Friskkværnet peber

• Himalaya salt

Ingredienser Meat Balls

• 500 g. Hakket kalv og flæsk

• 1 lille løg

• 1 æg

• ¼ tsk. Oregano

• ¼ tsk. Basilikum

• ¼ tsk. Chili

• Salt og peber

• 1 Stones bedste boller Opskrift 

Fremgangsmåde Tomatsovs:

1. Varm olivenolie og smør og steg finthakkede hvidløg og løg, kort i olien.

2. Kom de lækre modne, grofthakkede tomater i gryden og lad dem simre indtil de er blevet "bløde" og ligner en grov sauce.
3. Tilsæt de resterende ting til gryden. Lad det simre i 7-8 minutter.

4. Smag til med salt og peber.

5. Til sidst bruges din stavblender til at gøre tomatsaucen jævn uden klumper.

6. Pastaen skal steges på en tør pande i min 5 min.

7. Når pastaen er er klar vender du din tomatsovs i pastaen så den er godt fordelt.

8. Så den klar til at blive serveret.

Fremgangsmåde Meat Balls:

1. Skær bollen så det ydre er væk, og så skær resten i små firkanter og kom op i en skål.

2. Riv dit løg over brødet og rod rundt så det kan suge saften til sig i ca 2 min.

3. kom alle de resterne ingredienser i og mix det godt sammen , bare ikke smørret.

4. Form farsen til en kugle, og del den i 4 og så tag hver kugle og lav 5 Meat Balls af.

5. Steg dem i smørret til de er stegt over det hele og så tag dem af.

Tip:


Et par ekstra tips. God fornøjelse.

• Brug gerne friske krydderurter. Her skal du ca. 3-doble mængden ovenfor når det er vasket og hakket.

• Prøv at eksperimentere med både oregano, basilikum og timian. De 3 krydderier giver hinanden et super godt samspil i tomatsaucen.

• Chilien er vigtig for at give lidt kant til tomatsaucen, så det er synd, hvis du undlader det. Prøv bare at tilføje en lille smule.

• Tomatsaucen kan opbevares i køleskab i 8-10 dage i en lukket beholder.

• Du kan evt. hælde den brandvarme tomatsauce direkte i et patentglas (skoldet), som du så lukket med det samme. Så kan du opbevare saucen i ca. 3-4 uger.

Ikke så meget at sige end velbekomme.

Ikke så meget at sige end velbekomme.