Pizza Rib-eye

Rib-eye pizza

 

Ingredienser:

 

  • Pizzabund Opskrift
  • 5-600 g. Rib-eye
  • 1 pose ruccula salat
  • 200 g. Champignon i tynde skiver
  • Bearnaisesauce Opskrift
  • Ketchup sukkerfri eller se Opskrift

 

Fremgangsmåde

 

  1. Forvarm ovnen til 220 grader.
  2. Lav din bearnaise som i opskriften så den er klar til du skal bruge den
  3. Tænd din pande så den bliver godt varm, så du kan karamellisere dine rib-eye.
  4. Bag din bund som skrevet i opskriften.
  5. Steg din rib-eye så den er godt stegt og stadig lidt rød og sæt den så væk for at hvile, mens du laver bunden færdig
  6. Tag bunden ud af ovnen og kom ketchup, og læg dine Champignon så de dækker bunden.
  7. Du skruer nu ovnen op på 240 grader.
  8. Bag bunden til champignons er færdige.
  9. Tag bunden ud, skær din rib-eye i tynde skiver.
  10. Læg en go mængde ruccula på pizzaen, og dernæst dine rib-eye skiver så du fylder bunden godt ud
  11. Hæld nu din bearnaisesauce ud over og den er klar til servering.
  12. Velbekomme