Bedste burger bolle

Stones bedste burger bolle

Dette giver 6 boller

Ingredienser:

• 4 Æg

• 65 g. Smeltet smør

• 1 dl. Fløde 38%

• 100 g. Mandelmel ( blend evt. selv mandler )

•  3 spsk. Fiber husk

• 2 Tsk. Bagepulver

• 1 tsk. Kardemomme kan undlades.

Fremgangsmåde:

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. I en skål kommes æg, fløde, smeltet smør og pisk det sammen med en elpisker.

3. De tørre ingredienser kommes i og piskes sammen til en fast ens artet masse. Dej bliver ikke som en fast masse men blød i det .Hvis dej er for tynd, kom evt. lidt mere mandelmel i.

4. Dejen skal hvile i 15 min, så den har suget al væske til sig.

5. Så kommes dejen i nogle bage ringe eller lave en ring at stanniol i passende størrelse. Ca 10 cm i diameter og 2 cm høj.

6. Læg bollerne på en bageplade, og kom dem i ovnen.

7. Bages i ca 18-20 minutter.

8. Så skal de bare køle ned.

Tips:

Boller kan med lidt sødemiddel i bruges som nogle lækre morgen boller eller the bolle.

Makro ved 6 stk pr. stk. er :

Kcal.  338

Protein 9.6 g.

Kh. 2.5 g.

Fedt 31 g.

Kostfiber 8.8 g.