Gordon bleu gryderet

Stones kylling/skinke cordon bleu gryderet

Retten er til 4 personer.

Ingredienser:

• 30 gr. Smør

• 1 Løg

• 1 Pose spinat

• 1 Zucchini

• 2 Kylling Bryst

• 400 g. Kogt skinke

• 200 g Neutral flødeost

• 150 g Crème Fraiche 38%

• 1 spsk. sennep – gerne hjemmelavet

• 1 citron • 1 spsk. Timian - tørret

• 200 g. Revet ost - parmesan el god Cheddar (Gem 75 g. til toppen)

• Himalaya salt og peber efter smag

Fremgangsmåde:

1 Forvarm ovnen til 190 grader.

2 Skær kylling, skinke og zucchini i tern – passende størrelse.

3 Hak dit løg.

4 I en stegepande, steges løg og zucchini i smør indtil de er bløde.

5 Tilsæt spinat og steg til de er møre.

6 Reducer varmen til lav.

7 Tilsæt kogt kylling og skinke i terninger og vend indtil det er varmt.

8 Sluk for varmen.

9 Bland i en lille skål creme fraiche, flødeost, sennep, citronsaft - fra din citron, timian, salt og peber, indtil den er blandet. Hæld over toppen af retten og bland.

10 Tilsæt 125 g revet ost og rør i gryderet.

11 Smag til med salt og peber.

12 Hæld det hele i et ildfast fad.

13 Top retten af med 75 g. revet ost.

14 Bages 18 til 20 minutter, indtil gryden er boblende og osten er smeltet.

Bemærkninger:

Du er velkommen til at erstatte andre grøntsager. Hold løgene til smag, men du kan erstatte zucchini med grønne bønner, broccoli eller blomkål, hvis du har det. Du kan erstatte spinat med grønkål, men den skal stege lidt længere for at være mør

Alt klargjort og klar til fløde og ost

Alt klargjort og klar til fløde og ost

Her retten færdig og klar

Her retten færdig og klar