Brunkager

Stones brunkager

Ingredienser :

• 200 g Mandelmel man kan bytte de 100g uden med forskellige andre nødder.

• 1 æg

• 50-70 gram smeltet smør

• 1 tsk. Potaske

• 1 Okø Appelsin

• 1 Brev brunkagekrydderi fra Tørsleffs ( det er den hurtige udgave, ellers mix din krydderier selv.

• 40 g mandelsnitter

• ½ dl Sukrin gold

Fremgangsmåde:

1. Riv din skallen på din appelsin og brug saften fra en ½ appelsin.

2. Mix alle ingredienser i en skål, til dejen er ens.

3. Læg dejen på et stk. Bagepapir og rul dejen til en pølse.

4. Kom dejen på frost i ca 2-3 timer.

5. Efter frost kan du skære dejen i 2-3 mm tykke skiver.

6. Bages i ovn på 175 grader i 10 minutter

Dejen til brunkager

Dejen til brunkager