Meat balls
Meat balls med sellerimos.

Meat balls med sellerimos.

Stones Meat Balls.

Retten er til 2-3 personer.

Ingredienser Meat Balls:

• 250 g. Hakket okse

• 250 g. Hakket svinekød

• 1 Æg • ¼ tsk. Frisk revet muskat nød

• ¼ tsk. Allehånde

• Salt og peber

• 30 g. Smør •

1 Lille løg

• 1 Stone`s nye bedste boller  opskrift

Ingredienser Sovs:

• 20 g. Smør

• 2 dl. Kylling bouilion

• 3 dl. Fløde 38% eller 50%

Fremgangsmåde Meat Balls:

1. Skær bollen så det ydre er væk, og så skær resten i små firkanter og kom op i en skål.

2. Riv dit løg over brødet og rod rundt så det kan suge saften til sig i ca 2 min.

3. kom alle de resterne ingredienser i og mix det godt sammen , bare ikke smørret.

4. Form farsen til en kugle, og del den i 4 og så tag hver kugle og lav 5 Meat Balls af

5. Steg dem i smørret til de er stegt over det hele og så tag dem af.

Fremgangsmåde sovs:

1. Lad Fedtet blive på panden og kom det sidste smør i.

2. Kom nu din bouilion i og kog lidt.

3. Så kommer du fløden og koger ind til ønsket tykkelse.

4. Kom Meat Balls på panden og lad dem koge lidt med i sovsen.

5. Servers over blomkål eller selleri mos.

Sauce og meatballs

Sauce og meatballs

Klargøring af meat balls

Klargøring af meat balls