Pasta surf an´turf

Pasta surf an´turf

Dette er til 2 personer.


Ingredienser:


  1. 2 stk. Ribeye a 250 - 300 g. med god fedtmarmoring.
  2. 2 Pakker Better than pasta Reklamelink
  3. 200 g. Tiger rejer store eller en hummerhale
  4. 2 Fed hvidløg Finthakket
  5. 40 g. Smør
  6. 3 dl. Fløde 
  7. 1-2 spsk. Bearnaise-essen
  8. 1 Dusk estragon Som hakkes fint
  9. salt og peber til at smage til med


Fremgangsmåde:


  • skyl din pasta godt inden den du bruger den.
  • Sæt en pande på varmen og kom smør og fløde i.
  • Lad fløde koge op og tykne, og så kom essensen i og din estragon. Lad den stå på svag varme.
  • Sæt endnu en pande på varme, og skrue godt op for den, og vent til den er meget varm, og så steger du din ribeye samt dine asparges. Afhængig af tykkelsen så 2-3 minutter på hver side så den karamellisere.
  • Tag den af og lad den den hvile i 2 min pr cm den er tyk
  • Kom nu smør på pande samt dit hvid som du hat snittet fint.
  • Når smørret er smeltet og så steger du dine rejer med hvidløg til de har lidt stegeskorpe.
  • Når dine rejer er færdige så pak dem ind til de skal anrettes.
  • Steg nu dine pasta på panden i 3 -5 min og så rør i flødesovsen.
  • Så anretter du med pasta i bunden og så din steak, og øverst dine rejer.
  • Velbekomme.