Hindbær snitter

Stones Hindbær snitter

Dette giver 8 stk.

Ingredienser Dej :

• 200 g. Mandelmel ( blend evt. selv mandler )

• 50 g. Smeltet smør

• 2 Æg • 1 tsk. Bagepulver

• 1 spsk. Xanthan gum

Ingredienser glasur:

• 1 dl. Sukrin melis

• 1-2 spsk. Vand

• 100 g. Hindbær ( gerne fra frost )

• 3 g. frysetørret hindbær

• 16 friske hindbær Valgfrit ( kun pynt )

Fremgangsmåde:

1. Kom alle ingredienser i en skål og mix det godt sammen med 1 dejskraber.

2. Når massen er fast, rulles den ud mellem 2 stykker bagepapir indtil du har en ens plade der er ca 3 millimeter tyk.

3. Brug en pizzaskære ril at rille så du har 16 ens stykker.

4. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter.

5. Hindbær bringes i kog og kom så Xanthan gum i , rør godt rundt. Dette gør at det bliver en tyk masse. Hvis du ikke gider dette, kan sukkerfri marmelade bruges.

6. Melis og vand røres sammen til en tyk masse.

7. Når dejen er bagt og kølet ned , smøres den ene del med hindbærmassen, og læg så den anden del ovenpå og smør med glasuren.

8. Forsæt sådan med de resterne 7 snitter.

9. Knus de frysetørret hindbær og brug som støv på glasuren, og evt pynt med 2 hindbær.

10. Velbekomme.

Energifordelingen er pr stk. i alt 8 stk.

Kulhydrater 2 g

Kalorier 229,3 g

Protein 7,58 g

Fedt 20,7 g  

Sådan ser dejen ud inden den kommer i ovnen

Sådan ser dejen ud inden den kommer i ovnen