Squash roulade.
Super lækker squash roulade, med oste creme.

Super lækker squash roulade, med oste creme.

Færdigt resultat efter en tur i ovnen.

Færdigt resultat efter en tur i ovnen.

Stone`s Squash roulade.

Dette er til 4 personer.

Ingredienser:

• 2 mellem store squash

• 6 æg

• Ricotta eller flødeost

• Salt og peber

• Krydderurter ( valgfrit )

• 2-3 fed hvidløg

Fremgangsmåde:

1. Tænd din ovn på 180 grader.

'2. Riv 1 squash og kom det op i en si, kom salt på og lad væske dryppe af.

3. Riv d nr. 2 squash på et mandolinjern i meget tynde skiver.

4. Pisk de 6 æg godt sammen med et piskeris, evt blender.

5. Klem de revne squash i hånden til det sidste væske kommer ud og kom op i dine æg og rør dem sammen til en ensartet masse.

6. Kom bagepapir på en bradepande og smør det med olie, gør det nemmer at få af, hæld dernæst æggemassen ud derpå og fordel den.

7. Kom nu de skivede squash på i det ønskede mønster og så bag det i ovnen i 20 -25 min.

8. Rør din ost, krydderurter, hvidløg og salt/peber sammen.

9. Når rouladen er færdig tages den ud og vendes, dette gøres med et ekstra bagepapir og så lad den køle lidt inden der smøres din ostecreme på.

10. Så ruller du den og sætter den på køl i 1 time og den er klar.

Cremen kan blandes med næsten alt og husk det er kun fantasien der sætter grænser.

Her squashen lagt oven på din ægmasse og klar til at bages.

Her squashen lagt oven på din ægmasse og klar til at bages.

Færdigt bagt og klar til at blive smurt med ostecreme.

Færdigt bagt og klar til at blive smurt med ostecreme.