Smør hjemmelavet
Dejlig nemt hjemmelavet smør med  himalaya flagesalt, så lækkert.

Dejlig nemt hjemmelavet smør med himalaya flagesalt, så lækkert.

Her ligger smørret og drypper af.

Her ligger smørret og drypper af.

Stones hjemmelavet smør

Giver 390 g færdig smør.

 Ingredienser :

• 1 L. Fløde

• 1 tsk. Salt

Fremgangsmåde:


1. Hæld piskefløden i en skål eller røremaskinen.

2. Pisk fløde ved høj styrke i cirka 5-8 minutter eller indtil du kan se at smørret skiller sig fra mælken - det ses helt tydeligt når det sker.

3. Hæld mælken fra fløden ved at bruge en sigte, ælt lidt med fingrene i smørret for at presse mere væde ud.

4. Læg smørret i en skål med vand og skyl smørret ad flere omgange. Skift vandet 2-3 gange indtil vandet er klart.

5. Læg smørret i en sigte og lad væden afdryppe i cirka 30 minutter.

6. Læg smørret i en skål og tilsæt saltet. Bland det hele godt sammen.

7. Læg smørret i den ønskede beholder og sæt det på køl.

nemmeste måde at lave smør på, bare hæld fløden i en pisker.

nemmeste måde at lave smør på, bare hæld fløden i en pisker.

Det bare blive ved med at piske så kommer smøret af sig selv.

Det bare blive ved med at piske så kommer smøret af sig selv.

Så ved man at man er færdig..

Så ved man at man er færdig..