Kalve cuvette i SC
Efter 6 timer i slow cokkeren og her serveret med smørstegt hokkaido og spidskål i en lækker flødesovs

Efter 6 timer i slow cokkeren og her serveret med smørstegt hokkaido og spidskål i en lækker flødesovs

Kalve cuvette i Slow cookeren

Retten er til 3- 4 personer.

Ingredienser:

• Cuvette steg på ca 1 kg.

• 2 små løg

• Salt og peber

• 2-3 hvidløg

• 20 g. smør

• Evt. lidt krydderurter

Fremgangsmåde:

1. Tænd Slow cookeren på høj varme de første 2 timer.

2. Svits stegen på en panden ved meget høj varme eller på grillen.

3. Lig stegen med fedt siden nedad i cookeren.

4. Læg løg, hvidløg og smør på stegen og krydder med salt og peber.

5. Skrue ned på lav varme og lad den stå i 4 timer.

6. De sidste 2 timer på medium varme.

7. Væden fra stegen kan bruges til en super sovs se tilbehør.

8. Servere med valgfrit tilbehør

Kavle cuvette efter 6 timer i SC
Kavle cuvette efter 6 timer i SC