Hvidløgsgryde
Lækker cremet sovs på creme fraiche

Lækker cremet sovs på creme fraiche

Stones Hvidløgsgryde med ris.

Retten er til 2 personer.

Ingredienser:

• 2 kyllingbryst eller kalkunbryst

• 150 g. Creme fraiche 38%

• ½ dl. Fløde 38- 50 %

• ½ lille løg

• 3 fed hvidløg

• 30 g. smør til stegning

• Himalaya salt

• Friskkværnet peber

• Karry efter smag

• ½ tsk konjac rod til at tykne sovesen med.

• ½ dl. Vand til jævning

• 300 g. Better then Rice eller blomkålsris

Fremgangsmåde:

1. Fin hak løg og hvidløg og svits i en gryde med smør, på høj varme.

2. Skør kødet i passende størrelse.

3. Når løgene er blanke kommes karry, salt, peber og dit kød i gryden og steg til det har lidt stegeskorpe. Når kødet er færdigt, skruer du ned på middel varme og kommer fløde og creme fraiche i og røre det sammen .

4. Start tilberedningen af dine ris.

5. A. Hvis det er better then Rice, så skal de steges på en tør pande, i 4 minutter.

5. B. Hvis det er blomkålsris, så kom risene i en skål og hæld 1 L kogende vand over og vent 3 minutter så de klar.

6. Mens risene ordnes, kommer du din jævning i sovsen og lader den tykne til ønsket tykkelse.

8. Velbekomme.

Info:

Better then Rice kan købes i Føtex eller på rawfood.dk og der købes også konjac rod til jævning . Risene indeholder 0 kulhydrater.

Husk at krydder efter din smag, jeg selv er til go krydret mad, så bruger en del karry og gerne forskellige slags karry.

Energi beregningen af hele opskriften er:

Kcal. 1239

Kulhydrater 10,2 g.

Protein 95 g.

Fedt 91,3 g.

Her er det better then rice som karryris , stegt i 10g smør med karry

Her er det better then rice som karryris , stegt i 10g smør med karry