Pasta m.cajunkylling
Her er retten drysset med et Umami krydderi der hedder Cured Egg Yolk.

Her er retten drysset med et Umami krydderi der hedder Cured Egg Yolk.

Det var en mundvandsdrivende ret. Så lækker.

Det var en mundvandsdrivende ret. Så lækker.

Pasta med cajun kylling og chorizo.

Retten er til en person.

Ingredienser:

• 2 Kylling bryst

• 1 Portion Better then pasta Reklamelink

• 2 Chorizo barbecue pølse

• 2 dl. Fløde 38% eller den frække 50% fløde fra Arla Unika

• 50 g Castello Chilli ost

• 30 g Gnalling ost fra Arla unika

• 8 stk. Champignon

• 1 ½ Håndfuld grønkål

• 4 Buketter blomkål

• 30 g. smør til stegning

• 2 spsk. Cajun krydderi Opskrift

Fremgangsmåde:

1. Gør din kylling klar og krydder dem godt med cajun krydderiet.

2. Kom dem i et ildfast fad med chorizopølserne i mellem så smagen fra dem kommer ind i kødet under stegning.

3. Steg dem v. 200 grader i ovn, ca 25- 30 minutter. Har du air fryver med rotisserie (roterende spyd), ved de samme grader.

4. Skær blomkålen i tynde skiver, samt champignon.

5. Smelt smør på en varm pande, og steg champignon, blomkål til de er møre.

6. Kom fløden i og kog lidt ind.

7. Så kommer du grønkålen i , samt dine oste.

8. Lad det hele tykne, til ønsket tykkelse og den er færdig.

9. Din pasta skylles godt og grundigt og steges på en tør pande i ca 5 minutter.

10. Lig nu din pasta på tallerken, hæld sovsen over , skær din kylling og læg på toppen af retten og servere den.

11. Velbekomme. 

Smukt er det da, og elsker bare pasta retter.

Smukt er det da, og elsker bare pasta retter.

Pasta med cajun kylling og chorizo