Rugbrød KETO
Her er det uden kulør.

Her er det uden kulør.

Hvis du vil ha det ligner almindelig rugbrød kan du komme lidt kulør i, det giver ikke smag men kun farve.

Hvis du vil ha det ligner almindelig rugbrød kan du komme lidt kulør i, det giver ikke smag men kun farve.

Super lækkert brød der kan en masse. Her er der kommet 0,75 dl solsikke kerner og 0.75 dl græskar kerner i så det bliver som et almindeligt brød.Det er fryse egnet, kan holde sig på køl i 7 dage, kan bruges som rasp, ristes, og som crutoner.

Super lækkert brød der kan en masse. Her er der kommet 0,75 dl solsikke kerner og 0.75 dl græskar kerner i så det bliver som et almindeligt brød.Det er fryse egnet, kan holde sig på køl i 7 dage, kan bruges som rasp, ristes, og som crutoner.

Stones Protein rugbrød keto

Der bliver 30 - 32 skiver 

Ingredienser:

• 330 g. Revet ost ( du kan bruge hvilken som helst ost)

• 75 g. Smør

• 9 hele æg

• 5 dl mandelmel ( blendede mandler er bedre end færdigkøbt )

• 1 ½ dl sesamfrø

• 1 ½ dl Chia

• 3 tsk. Bagepulver

• 1 tsk. Himalaya salt

Fremgangsmåde:

1. tag smørret ud, og smelt det.

2. Tænd ovnen på 200 grader.

3. Blend mandler til mel.

4.Riv din ost og vej den efter den er revet.

5. Smid mandelmel, æg, smør,osten, bagepulver, salt og det smeltede smør i en skål og mix sammen  med hænderne.

6. Tilsæt chiafrø og sesamfrø.

7. Beklæd en brødform med bagepapir og hæld dej i.

8. Bages i 30 – 40 minutter ( kommer an på din ovn, men skal have en go farve )

Tips.

Du kan med lethed udskifte mandlerne med solsikkekerner , samme mængde, som du blender til mel, og det vil ikke ændre på brødet. 


Hvis det skal ligne et rugbrød mere kan der tilføjes 1 1/2 dl solsikke kerner eller blandet med græskar kerner som vil give det smag som alm rugbrød.

Du kan bytte smørret ud med en god oilivenolie, hvilket vil gi det en mere smag som et købe rugbrød og får en lidt anden konsistens. 

Samme vægt som smørret, så 75 g smør er lig med 75 g olivenolie

Du kan komme 1 spsk. æblecideredikke i så kommer surhed som et alm. rugbrød og giver en mere sprød skorpe.


Du kan også nøjes med en tempratur 160 grader i 65 min hvilket giver det samme brød.

Kulhydrater 0.9 g pr skive

Protein. 10.6 g pr skive

Fedt. 19.3 g pr skive

Super lækkert keto rugbrød med en masse protiener.

Super lækkert keto rugbrød med en masse protiener.

Protein rugbrød keto.

Se lige et lækkert brød og smager bedre end almindelige rugbrød.

Stones protein rugbrød keto

Her er brødet lavet med oliven olie i stedet for med smør, som giver endnu mere til et i forvejen super godt brød.

Kan osse ristes på panden og bruges som croutoner.

Kan osse ristes på panden og bruges som croutoner.

Her er brødet lavet på olivenolie, og som i ser er der lidt forskel på om de med smør eller olivenolie.

Her er brødet lavet på olivenolie, og som i ser er der lidt forskel på om de med smør eller olivenolie.