Paneret flæsk
Husk at rødbeder er et valg, du kan tage hvis der er plads i dit kh regskab..

Husk at rødbeder er et valg, du kan tage hvis der er plads i dit kh regskab..

Elsker paneret flæsk, også kaldet fattigmands koteletter.

Elsker paneret flæsk, også kaldet fattigmands koteletter.

Paneret Flæsk med noffler og persillesovs.

Retten er til 4 personer.

Ingredienser:

• Flæsk i skiver ca 1 kg.

• 1-2 glaskål, kan også bruge knoldselleri

• 1 stort bundt persille

• 60-100 g. smør

• 1 rødbede frisk

• ½ liter fløde

• 50 g. neutral flødeost

• 2-3 æg

• 1 pose billige flæskesvær, gerne de puffede

• Salt og peber

• ½ liter Bone Broth på kylling Bone Broth

Fremgangsmåde:

1. Skræl glaskålen. Skær den i 1.5 x 1.5 cm 4-kanter.

2. Kog Nofflerene i BB og lidt vand med salt ca 25-30 minutter.

3. Skræl rødbeden og skær i tynde skiver.

4. ordn persillen og sæt væk.

5. rør æg, salt, peber sammen i en skål.

6. Blend flæskesværende til fint mel.

7. Vend flæsket i æg blandingen og så over i flæskesværen.

8. Gør en pande klar og steg flæsket til det er sprødt.

9. Steg rødbederne let på panden .

10. Sovsen laves af vandet fra nofflerne, fløden og flødeosten, samt persillen. Flødesovs

11. server gerne med sennep

Klar til stegning i rigeligt med smør.

Klar til stegning i rigeligt med smør.

Efter stegning..

Efter stegning..