Thai kylling i karry
Super lækker thai inspireret kylling i karry, med flere slags karry.

Super lækker thai inspireret kylling i karry, med flere slags karry.

Her er risene stegt i karry og smør, for at få mere smag ud af dem.

Her er risene stegt i karry og smør, for at få mere smag ud af dem.

Thai inspireret kylling i karry.

Retten er til ca 3-4 personer.

Ingredienser:

• 600 g. Kylling filet

• 2 pk. Better Then Rice Reklamelink

• ½ Rød peberfrugt

• ½ Gul peberfrugt

• 1/2 grøn peberfrugt

• 1 Løg

• 4 Forårsløg

• 1 spsk Ingefær gerne frisk

• 1 ds. Kokosmælk den fede af dem

• 1 lime

• 1-2 spsk. Karry gerne flere slags

• ½ tsk. Stødt koriander

• Salt og peber

• Toppen af dine forårsløg til pynt

• Ristet kokos strimler til at toppe retten af med

• 20 g smør eller olie til stegning

Fremgangsmåde:

1. Snit peberfrugterne i strimler, skær løget i små både, finsnit forårsløgene, riv ingefæren så alt er klar.

2. Skær din kylling i strimler.

3. Varm nu olie eller dit smør op i wokken og steg din kylling og krydr med salt og peber.

4. Skrue lidt ned for varmen og så kom krydderier , løg, peberfrugten, forårsløg og din ingefær i og steg i ca 5-7 min. Husk at røre i retten.

5. Hæld så kokosmælken i, samt cashewnødder i.

6. Lad det hele småsimre i 10-12 minutter, så sovsen tykner.

7. Skyl dine ris og steg dem af på en pande i ca 5 minutter med evt lidt smør og karry, gør dem mere lækker.

8. Når sovsen er tyk. Nok så slukker du , og smager sovsen til med limesaft og skal, salt og peber.

9. Servere den varm og med dine ris og pynt med toppe fra dine forårsløg og kokos strimler.

10. Velbekomme.

Elsker grøn karry og giver et godt kick.

Elsker grøn karry og giver et godt kick.

Risene er lavet på konjacrod og havrefibermel, så de er HELT UDEN kulhydrater, og har kun 9 kcal. pr 100 gram.

Risene er lavet på konjacrod og havrefibermel, så de er HELT UDEN kulhydrater, og har kun 9 kcal. pr 100 gram.

Stones thai inspireret kylling i karry med ris

Længe siden jeg har fået så lækker en karry ret.