Bøfsandwich m. sovs

Stones bøfsandwich med brun sovs

Retten er til 2 personer.

Ingredienser:

• 500 g. Hakket oksekød 14-18% fedt

• 1 Rødløg

• 4 dl. Fløde

• 30 g. Smør

• 2 Syltede agurker

• 10 Dråber kulør

• Himalaya salt

• Frisk kværnet peber

• 2 Burger boller Opskrift

Fremgangsmåde:

1. Skær dit løg i tynde skiver og steg på en varm pande i smør. Husk at lade dem stege uden at røre for meget i dem, så de kan karamellisere. 2. Form 4 bøffer af kødet og kom salt og peber på

3. Når løgene er færdige tages de af og holdes varme

4. Kom fløden på panden hvor du stegte dine løg og brug fedtet.

5. Kog nu fløden ind til ønsket tykkelse. Og så slut af med at komme kuløren i.

6. Smag sovsen til med salt og peber

7. Steg dine bøffen på en varm pande, til de har en god stege skorpe.

8. Skær dine agurker i tynde skiver.

9. Når du er klar med det hele, samles sandwichen.

10. På bunden lægges lidt løg, så en bøf, agurk, så en bøf mere, og så løg, på med låget og så hældes der sovs ud over.

11. Velbekomme.

Tips:

Kan serveres med evt. bønnefritter, Hokkaidofritter eller selleri fritter.

Lidt af hvordan den er sat sammen.

Lidt af hvordan den er sat sammen.

FOODPORN AF HØJSTE KARAKTER