Sushi ala Stone
Mit forsøg på sushi, hvilket blev super lækkert og næsten bedre end alm. sushi.

Mit forsøg på sushi, hvilket blev super lækkert og næsten bedre end alm. sushi.

Der findes så mange varianter, så sæt dit eget præ på dine sushi, her er bare lidt inspiration.

Der findes så mange varianter, så sæt dit eget præ på dine sushi, her er bare lidt inspiration.

Stones Sushi

Dette er til 2 personer.

Ingredienser:

• Blomkålshoved ca. 500g

• 200 g. flødeost

• 1 spsk. Ris eddike

• 4-5 stk. Nori tang

Fremgangsmåde:

1. Riv blomkålen på et rivejern.

2. Steg blomkålen i ca 5 min til den er mør .

3. Kom blomkålen, flødeosten og ris eddiken i en skål og rør sammen og sæt på køl i 1 time .

4. Når kølet så smøres det ud på din tang, og hold ca 3-5 cm fri i den ene ende, så du kan låse rullen, når du har puttet dit fyld i , lås med ris eddike.

5. Skær den på midten og så skær 6 ens stykker.

Spicy Tuna:

Ingredienser:

• 1 Ds. Tun i olie

• 2 spsk. Mayo

• Lidt cayenne peber

• Lidt chili pulver

• 1 tsk. Ris eddike

Fremgangsmåde:

1. Dræn tunen.

2. kom tun, mayo , ris eddike og krydderier i en skål og rør sammen og evt. drys med lidt sesamfrø, og så køl ned.

3. Forsæt som i punkt 4.

4. Kom en pølse af dit tun på og rul sammen.

NB:

Husk der er en masse muligheder på fyld så her er bare lidt til at friste med, så vær kreativ.

Sushi ala Stone

Sushi ala Stone