Hvidløg/paprika pøls
Bunless hotdogger.

Bunless hotdogger.

Sommer er bare lig med grill, og pølser. Her er flere forskellige varianter af mine pølser.

Sommer er bare lig med grill, og pølser. Her er flere forskellige varianter af mine pølser.

Pølse m. Rosmarin, hvidløg, røget paprika.

Rosmarin, hvidløg og røget paprika.

Forberedelsestid 2 timer 15 minutter.

Tilberedningstid 1 timer.

Tid i alt 3 timer 15 minutter

Den røget paprika får lov til at være kongen i denne pølse, der også indeholder, rosmarin, hvidløg. Smagen af røget paprika passer utrolig godt sammen med den fede pølser, og rosmarin og hvidløg giver en god grundsmag. Pølsen er baseret på min grundfars.

Ingredienser:

• 2.1 kg. Grundfars

• 25 g. Røget paprika

• 2 Kviste rosmarin

• 2 Fed hvidløg

Fremgangsmåde:

1. Lav grundfars
Følg trin 1-5 i min Grundfars

2. Hak øvrige ingredienser.


Hak hvidløg og rosmarin fint.

3. Bland røget paprika, hvidløg og rosmarin i farsen.

4. Producér pølserne
. Følg Grundfarsen opskrift fra trin 7.

Note :

Alle mulige smags varianter kan jo laves så det er kun fantasien der sætter grænsen. Så udforsk dig selv og lave dine Keto pølser efter opskriften i grundfars til Keto pølser.