weinerschitzel med svampesovs og bønner

Wienerschitzel med svampesovs og blancheret bønner.

Denne opskrift er til 2 personer og er mit take på en super god alm ret lavet om så den er 100% keto , og hvis du spørger mig så smager den næsten bedre end den almindelige udgave.


Ingredienser:


  • 2 stk. Kalveschitzel 150- 200 g pr stk
  • 1 portion panering  Oskrift her
  • 1 pose friske bønner
  • 200 - 300 g. Svampe/champigion
  • 1 citron
  •  2 spsk. Kapers
  • 4-6 stk. Benfri sild
  • 2 spsk. Revet peberrod
  • 3-4 dl. Fløde 
  • 1/3 tsk. Xanthan gum jævner fløden. Reklamelink
  • Smør
  • Salt & peber efter smag


Fremgangsmåde :


  1. klargør kødet, og bank det godt til ca 6-8 mm tykke stykker.
  2. Gør som der står i opskriften på panering husk at kommer salt og peber i raspen.
  3. Skær dine bønner i 5 mm stykker eller hvad du ønsker.
  4. Ordne dine svampe, skær skiver af din citron.
  5. kog dine bønner til de møre og hæld så væsken fra.
  6. Steg svampene på en tør pande, og ved høj varme til væske er trukket ud af dem.
  7. Så kommer du smør og fløde ved dine svampe og skruere ned for varmen og koger lidt ind, og når du mener den er der, kommer du xantham gum på og røre det rundt.
  8. Steg dine kalvefileter på en pande med rigeligt smør til de har en sprød skorpe.
  9. Gør din citron klar med revet peberrod, benfri sild, og læg på toppen af din wienershitzel og kom resten af tilbehøret ved, så deu klar til at servere.
  10. Velbekomme.