Cheesecake mandel
Super lækker cheesecake , med smag af citrus.

Super lækker cheesecake , med smag af citrus.

Se lige det snit. no words needed.

Se lige det snit. no words needed.

Cheesecake på mandelbund.

Giver ca 10 portioner.

Ingredienser Bund:

• 240 gram blendede mandler

• 1 spsk. Sukrin gold

• 1 spsk. Kanel

• 80 gram smeltet smør

Ingredienser Ostemasse:

• 250 gram mascarpone

• 2 dl fløde

• 1 spsk. Vanilje ekstrakt Reklamelink

• 1 øko citron

Ingredienser pynt:

• 6 jordbær

• 10 hindbær

Fremgangsmåde Bund:

1. Tænd din ovn på 180 grader.

2. Blend dine mandler til en lidt grov mel.

3. Smelt dit smør .

4. Kom det hele i en skål og rør det sammen. Det bliver som lidt løs dej.

5. kom det i en form og form din bund med hænderne eller en dejskraber.

6. Bag bunden i ca 12-15 minutter

Fremgangsmåde ostemasse:

1. Kom mascarpone, og fløden i en skål.

2. Riv skal af din citron og så derefter brug saften fra den og kom det i skålen.

3. Kom din ekstrakt i skålen, har du ikke dette, så  brug vaniljepulver og 1 spsk. Sukrin gold.

4. Pisk alle ingredienser godt sammen så det bliver fast i det.

5. Når din bund er afkølet smøre du din ostemasse ud, og sætter på køl i minimum 3 timer men gerne natten over.

6. Når du server kagen så pynt den med 5 jordbær skåret i skiver og et helt til midten, samt hindbær. Eller hvad du ønsker af pynt

7. Velbekomme.

Makro fordelingen på hele kagen:

Kalorier.        3713 g

kulhydrater.   33,7 g

Protein.          66,6 g

Fedt.             359,9 g