Pizza bund sprød
Sprød pizza bund på mandelmel

Sprød pizza bund på mandelmel

Stones pizza bund

Pizza bund til 2-3 personer.

Ingredienser:

200 g. Mandelmel ( blender selv mit)

25 g. Harvrefibermel Opskrift

 ½ tsk. Xanthan gum.

 ½ tsk. Bagepulver.

 Knivspids salt.

 ½ tsk. Hvidløgspulver.

 ½ tsk. Løgpulver.

 2 æg.

 20 g ghee ( evt kokos olie)

Fremgangsmåde:

1. Forvarm ovnen til 220 grader.

2. Kom alle de tørre ingredienser i en stor skål.

3. Rør indtil er mixet sammen.

4. Når de er mixet sammen, smelter du ghee og kom i sammen med æggene.

5. Brug nu en dejskraber til at blande ingredienserne, indtil der dannes en dejkugle.

6. Når kuglen af dej bliver glat, og æggeblommer er opløst, ligger du dejklumpen på 1 bagepapir og dæk dejen med endnu 1 bagepapir.

7. Rul dejen til en pasende størrelse og så ruller dejenes kanter op for at danne en ydre skorpe.

8. Når den ydre skorpe er ok, skal den bages i ovnen i ca 5 min til skorpen er gylden.

9. Så den klar til at du kan gøre den færdig.

10. Du skruer nu ovnen op på 240 grader.
11. Når du har tilføjet alle dine påfyldninger, er keto-pizzaen klar til at gå tilbage i ovnen.

12. Bag nu pizzaen, indtil osten smelter.

13. Når osten smelter, er pizzaen færdig!

14. God fornøjelse.

TIPS:

Du kan med let hed udskifte kokosen med havrefibermel, hvilket vil bringe kulhydrater ned, samt udskifte halvdelen ag mandelmelet til solsikkemel, så nedbringerdu osse kulhydrater, da solsokker kun har 3.5 g kh pr 100 g

Jeg lavede en portion hvor jeg brugte 90 g mandler og 100 g solsikke og så kom 35 gram havrefibermel i , hvilket var en super lækker kombi og blev stadig lige sprød og lækker.

Havrefibermel køber jeg her Reklamelink

Salat pizza ala Stone

Salat pizza ala Stone

Her er den bund med havrefiber og solsikkekerner.

Her er den bund med havrefiber og solsikkekerner.