Meatza ( kødpizza)
Færdig meatza..

Færdig meatza..

Stones Meatza = kød pizza

Retten er til 2-3 personer.

Ingredienser pizzabund:

• 500 gram oksekød

• 1 æg • 1 rødløg

• 1 hvidløg

• 100 gram hvidkål

• Salt og peber

Ingredienser tomatsauce:

• 6 cherry tomater

• 1 hvidløg

• 1 chili

• Salt og peber

• Timian

• Basilikum

Ingredienser toppings:

• 100 gram hakket hvidkål

• 3 hvide asparges

• 1 peberfrugt

• 100 gram champignon

• 100 gram bacon

• 6 - 8 kogte rosenkål

• 150 gram revet cheddarost

• 4-6 tsk. Mascarpone ost

Fremgangsmåde :

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Kom hvidkål, hvidløg og løg i en Foodprocessor, blend til det er hakket fint.

3. Tag en skål og kom oksekød, æg, salt og peber i.

4. Hæld dine hakkede grønsager i skålen og bland det hele godt sammen til en fars.

5. Kom farsen ud på et bagepapir, og form det til en pizzabund med hænderne.

6. Bag bunden i 15 minutter. Der kommer en del væske så skift bagepapiret, evt. duppe med papir.

7. Blend tomater, hvidløg, chili, basilikum og timian sammen til en sauce.

8. Skær dine toppings i den størrelse du ønsker.

9. Riv osten.

10. Når bunden er bagt i 15 min., tages den ud af ovnen, og saucen fordeles ud på den.

11. Kom ost på.

12. Kom dine toppings på og slut af med lidt ost.

13. Bag yderligere i 20 minutter.

Det meste af toppings

Det meste af toppings

Din bund inden den bages i ovn

Din bund inden den bages i ovn

Sådan ser den ud inden de får de sidste 20 minutter

Sådan ser den ud inden de får de sidste 20 minutter