Krydderikage

Stones krydderi kage med glasur.

Dette giver 12 stk.

Ingredienser:

• 4 Æg

• 65 g. Smeltet smør

• 1 dl. Fløde 38% ( evt 50% fløde fra Arla unika )

• 1 dl. Mandelmel ( blend evt. selv mandler )

• 3 spsk. Fiber husk ( evt dobbelt op af Loppefrøskaller )

• 1 Brev Brunt bagepulver ( Dr. Oetker )

• 1 tsk. Bagepulver

• Valgfrit, evt. kom lidt sødemiddel i

• 1 dl. Sukrin melis

• 1-2 spsk. Vand

Fremgangsmåde:

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Kom æg og fløden i skål og pisk det godt.

3. De tørre ingredienser kommes i og smeltet smør og evt sødemiddel og pisk det sammen med en elpisker.

4. Hvis dej er for tynd, kom evt. lidt mere mandelmel i.

5. Smør en form og kom dejen heri.

6. Bages i ca 14-17 minutter.

7. Mens den bager kommer du melis og vand i en kop og røre det til en fin masse.

8. Så skal den bare køle ned.

9. Hæld glasuren ud over kagen.

10. Velbekomme.

Energiberegning af hele kagen.

Der blev 12 stk. i alt

Kulhydrater. 10,6 g.

Kalorier. 1347 g.

Protein. 63,92 g.

Fedt. 110,97 g.