Grønsagsboller
Dette er med zucchini

Dette er med zucchini

Stones Grønsagsboller

Der bliver 8-9 stk.

Ingredienser:

• 200 g. Valgfri grønt sager evt. Hokkaido, spidskål, blomkål.

• 200 g. Flødeost evt. med smag -kan bruges alt afhængig af smagen, du ønsker.

• 200 g. Mandelmel eller anden form for nødder.

• 2 tsk. Bagepulver.

• 1 dl: Pofiber (kan undlades og så komme lidt mere mel i)

• 30 g. Smeltet smør

• 1 tsk. Himalaya salt

• 4 æg

Fremgangsmåde:

1. Kom grønsagerne i en foodprocessor, og blend til det er helt findelt. Tag op og gem til senere.

2. Kom alle de øvrige ingredienser i og blend, til det er godt.

3. blandet. Kom grønsagerne i og blend til en ensartet masse.

4. Form dejen til 4 store boller eller 8 stk. morgenboller og læg dem på en bageplade med bagepapir på.

5. Drys evt. med græskar, sesamfrø eller andet.

6. Bag ved 190 grader i ca . 20 minutter, til bollerne er fyldige og faste.

Vigtig :

Dejen skal hvile min. 15 min. efter den er rørt. -Så bliver de som de skal, og flyder ikke ud.

Bedst at bage dem i en form, eller enring af staniol.

her er det broccoli og blomkåls boller

her er det broccoli og blomkåls boller