Hytt ala mande
Lækker lækker Hytt ala mande, så cremet og næsten som den rigtige.

Lækker lækker Hytt ala mande, så cremet og næsten som den rigtige.

Kan bruges som dessert, til kaffen året rundt, evt. med en anden sauce.

Kan bruges som dessert, til kaffen året rundt, evt. med en anden sauce.

Hytt ala mande.

Giver 4 portioner.

Ingredienser:

• 2 ½ dl. Fløde 38 % eller den frække fra Arla Unika 50% Relkamelink

• 250 g. Mascapone

• 150 g. Hytteost Vægten er når den er drænet og skyllet

• 2 spsk. Sukrin gold

• 1 tsk. Vanilje pulver

• 1 Vanilje stang

• 1-2 tsk. Mandel essens

• 80 g. Mandesplitter

Fremgangsmåde:

1. Skrab din vanilje stang for korn.

2. Pisk din fløde, sammen med vanilje, og korn fra vaniljestang til en let flødeskum.

3. Skyl din hytteost, under rindende vand, til du kun har osten tilbage. Dette gøres for at fjerne den saltede smag.

4. Kom nu hytteost, mascapone, Sukrin gold og mandel essens i en skål og rør sammen.

5. Rør forsigtigt din flødeskum i massen sammen med 80% af mandelsplitterne.

6. Så er din hytt ala mande klar til servering, drys med de sidste 20% mandelsplitter.

7. Serveres med lun kirsebærsovs hjemmelavet eller den sukkerfrie fra Easis. Reklamelink

8. Velbekomme.

TIP:

Den ultimative dessert, ikke kun til jul men året rundt.

Lækker og cremet evt. med en lime sauce om sommeren.

Makrofordelingen i hele portionen er :

Kcal 3134

Kulhydrater. 30.5 g

Protein. 67.4 g

Fedt. 298.7 g

Hytt ala mande.

Opskriften er den rettede udgave. Den bedste udgave af Hytt ala mande.. Må prøves.