Knækbrød

Knækbrød


Dette giver en bradepande fuld som er ca 20 stk.

Ingredienser:


  • 1.5 dl. Chiafrø
  • 1.5 dl. Hørfrø
  • 2 spsk. Loppefrøskaller kan undværes ved knækbrødet.
  • 2.5 - 3 dl. kogende vand
  • 1.5 dl. Sesamfrø
  • 1.5 dl. Solsikkefrø
  • 1.5 dl. Græskarkerner
  • 60 ml. Olivenolie
  • 1 tsk. Himalaya slat Evt himalaya flagesalt


Fremgangsmåde :


  1. Tænd din ovn på 150 grader varmluft.
  2. Kom chiafrø, hørfrø og loppefrøskaller i en skål.
  3. Hæld det kogende vand i og rør rundt, der går nogle minutter for det at samle sig så rør rundt med mellemrum. det bliver lidt slimet masse. Det er slimmen der skal bruges til at binde det sammen.
  4. Bland de resterne kerner og frø i massen, samt olivenolie og salt - rør det hele sammen.
  5. Beklæd en bradepande med bagepapir, og hæld masse på. Med en dejskraber jævner du massen ud så du har et jævnt lag, og sørg for at ha nok i kanterne.
  6. Med en kviv eller pizza skære. Skære du dem i de størrelser du ønsker.
  7. Bag dem i ca. 1 time og 20 minutter. Hold øje med dem de sidste 20 minutter. De skal være sprøde men ikke for mørke.
  8. Lad dem køle helt af, inden du brækker dem fri af hinanden.


Kan også laves som crackeres, så det bare at bruge at rulle det tynder ud, og under her er hvordan de så arter og ser ud.