Pulled pork burger
Super lækker pulled pork med min nye opskrift på coleslaw med kål.

Super lækker pulled pork med min nye opskrift på coleslaw med kål.

Så lækker mundvandsdrivende burger...

Så lækker mundvandsdrivende burger...

Stones Pulled pork burger.

Dette er til 2 personer.

Ingredienser:

• Pulled pork Opskrift

• 2 Burger boller Opskrift

• Barbecue sauce Opskrift

• Coleslaw. Opskrift

Fremgangsmåde :

Jeg starter gerne 3 førend jeg skal have pulled pork burger, med at gøre nakkefilen klar.

1. Start med at give den en tør rub på og pak den ind i film, eller kom den i en stor frost pose, og så lad den ligge der i 48 timer i køleskuret.

2. Efter de 48 timer i køleskuret, så skal den i slow cookeren i 24 timer. se opskrift på pulled pork.

3. Så er dagen kommet og vi er klar til en lækker pulled pork, så start med at lave din coleslaw. se opskrift på coleslaw

4. Så når alt er klart samle du burgeren .

5. Start med at smøre under bollen med barbecue sauce, så kommer du en god portion coleslaw på, og så masser af pulled pork, som toppes med mere barbecue sauce, og så den klar til at nyde.

6. Velbekomme.

Tips.

Dette er min måde at gøre det på og bruger så gerne det pulled pork de er til overs til t lave en anden burger med, så kik gerne på min Smash burger pulled pork opskrift.

Behøver jeg sige mere, billede taler for sig selv.

Behøver jeg sige mere, billede taler for sig selv.

Stones pulled pork burger.