Flødesovs
Her er det spidskål og svampe.

Her er det spidskål og svampe.

Her er det svampe og grønkål.

Her er det svampe og grønkål.

Stones grund opskrift på flødesovs

Dette er grund ingredienserne i min version af flødesovs. Dvs. at den kan bruges som en persillesovs eller hvis du smørsteger grønt på panden. Jeg laver altid mine sovse på pande da det kræver stor varme flade at lave disse sovse på keto, hvis man vil have dem tykke som en god alm sovs. Måden jeg laver den på er den samme om det er en ren sovs eller og det er med smørstegte grønsager, smørstegt kål, så er fremgangsmåden den sammen.

Ingredienser:

• Fløde 38%e eller 50% fra Arla unika, vis det skal være lidt godt

 • 20 – 30 g. smør

• Himalaya salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Læg smørret på panden og lade det smelte.

2. Hæld fløden på panden og lad den koge lidt ind ved høj varme, den skal koge. 4.

Lad det koge ind til den ønskede tykkelse

Spnat, radiser og svampe

Spnat, radiser og svampe

Blomkål i flødesovs.

Blomkål i flødesovs.