Burger/ morgen bolle

Stones burger/morgen boller

Der bliver 6 stk. af dejen.

Ingredienser:

• 250 g. mozzarellaost

• 80 g. Creme fraiche

• 200 g. Mandler

• 3 æg Hvor af det ene skal bruges til at pensle med

• 1-2 tsk. Bagepulver

Fremgangsmåde:

1. Tænd ovnen på 180 gr.

2. Kom creme fraiche og osten i en skå.

l 3. Blend mandlerne til fint mel.

'4. varm masse i mircoovn i ca 90 sekunder.

5. Lad massen køle lidt ned.

6. Kom mel, 2 æg, bagepulver i massen og rør godt til det er samlet.

7. Form 6 boller og pensel med det sidste æg.

8. Bages i 25 minutter til de har en god farve.

9. Velbekomme.

Makrofordelingen for hele portionen:

Kulhydrater 15g.

Protein 133g.

Fedt 214g.

Makrofordelingen pr. styk :

Kulhydrater 2.5g.

Protein 18.8g.

Fedt 35.6g.

De lækreste morgenboller og så mætter de.

De lækreste morgenboller og så mætter de.

Der er til 6 stk i dejen.

Der er til 6 stk i dejen.