Croissant ala Stone
Friske croissant.

Friske croissant.

Se lige hvor lækkert.. og så med en klat smør på, så det bare godt.

Se lige hvor lækkert.. og så med en klat smør på, så det bare godt.

Croissant ala Stone.

 Ingredienser:

• 200 g. Mozzarella ost

• 60 g. Neutral flødeost

• 1 spsk. Bagepulver

• 50 g. kokosmel

• 2 spsk. Loppefrøskaller

• 1 æg

• Knivspids salt

• 30 g. smeltet smør

Fremgangsmåde:

1. Tænd din ovn på 170 grader varmluft.

2. Kom mozzarellaosten og flødeost i en skål og varm det i mikroovnen, og rør det hvert 30 sekund, til det hele er smeltet. har du ikke mikroovn, så brug en gryde, til at smelte osten.

3. blend kokosmel, Loppefrøskaller til fint mel.

4. Kom melet, ægget, smeltet smør og bagepulver i osten og mix med en dejskraber til det er en massiv klump.

5. rul ud mellem 2 stykker bagepapir til et rektangulært stykke, og del det i 6 -8 firkanter.

6. rul dem fra det ene hjørne, så du får dem som et horn .

7. Bag dem til de er gyldne ca 15-20 minutter .

8. pensel dem med smeltet smør og server.

9. De er bedst nylavet