Zucchini carbonara
Lækker cremet carbonara på grøn zucchini.

Lækker cremet carbonara på grøn zucchini.

Her det med gul zucchini og pancetta.

Her det med gul zucchini og pancetta.

Stones zucchini carbonara.

Dette er til 1 person.

Ingredienser:

• 1 Zucchini

• 2oo g. Pancetta ( kan bruge røget bacon)

• 2 æggeblommer

• 1 fed hviløg

• 120 g frisk revet parmesanost

• Friskkværnet peber

• Himalaya salt ( her det flage himalaya salt)

Fremgangsmåde:

1. klargør din zucchini i en spiralizer.

2. Riv osten.

3. Steg pancettaen, og læg dit hvidløg ved, så det giver smag til fedtet. Fjern hvidløget igen når det er stegt færdigt og lad fedet blive på panden.

4. Steg din pasta i fedet så væsken svinder ind .

5. Pisk æggeblommer og det meste af osten.

6. Tag panden af varmen.

7. kom massen i og rør rundt, krydr med salt og peber.

8. varmen fra panden er nok til at gøre sovsen cremet, bliver den på varmen vil det ende som røræg

Her er hvad der skal til for at få den lækre carbonara.

Her er hvad der skal til for at få den lækre carbonara.

Og her som færdigt mundvandsløbende cabonara.

Og her som færdigt mundvandsløbende cabonara.