Toastbrød
Her er toast brødet brugt som til den lækreste oste skinke toast, smurt med sennep .

Her er toast brødet brugt som til den lækreste oste skinke toast, smurt med sennep .

Klar til at blive brugt, deles på midten og så det ellers bare bruge din fantasi..

Klar til at blive brugt, deles på midten og så det ellers bare bruge din fantasi..

Stones Toastbrød Fathead.

Dette giver 12 stk.

Ingredienser:

• 500 g. Revet mozzarellaost

• 160 g. Creme fraiche 38% ( neutral flødeost kan bruges)

• 200 g. mandelmel ( evt blend mandler)

• 100 g. Blendet hørfrø

• 100 g. Chia frø

• 4 æg

• 1-2 tsk. Bagepulver

Fremgangsmåde:

1. Tænd ovnen på 200 grader ( varmluft)

2. Kom osten og creme fraiche i en skål og varm det i mikroovnen i ca 90 sek.( kan varmes forsigtigt i en gryde)

3. Lad massen køle lidt ned.

4. blend mandler, hørfrø til mel.

5. Kom melet, bagepulver og æg i massen og rør massen sammen med en dejspartel, ælt den godt.

6. Kom dejen på en bradepande.

7. Bages i 15 – 17 minutter.

Tip:

1. Du godt lege lidt med forskellige nødder som du kan blende til mel.

2. Du kan drysse chiafrø eller sort spidskommen Også kaldet Nigrella frø på efter du har spredt dejen ud, det giver lidt ekstra knas.

Når det er bagt skære du dejen ud i den størrelse du ønsker.

De kan godt fryses ned

Sådan ser dejen ud inden den ryger i ovnen, her med sort spidskommen på, for ekstra knas.

Sådan ser dejen ud inden den ryger i ovnen, her med sort spidskommen på, for ekstra knas.