Omelet i sous vide
Her der lækker bacon på toppen, og spire.

Her der lækker bacon på toppen, og spire.

Hurtig og nem aftensmad, så lækkert på salat og med avocado drysset med chiliflager. Masser af protein og sundt fedt.

Hurtig og nem aftensmad, så lækkert på salat og med avocado drysset med chiliflager. Masser af protein og sundt fedt.

Omelet i sous viden Stone style.

Dette giver til 2 personer.

Ingredienser:

• 6 Æg

• 2 dl. Fløde

• ¼ grøn peberfrugt

• ¼ gul peberfrugt

• ¼ orange eller rød peberfrugt

• 1 forårsløg

• 100 g. mozzarellaost eller cheddarost

• Himalaya salt

• Frisk kværnet peber

• 1 frost pose eller vakuumpose

Fremgangsmåde:

1. Snit dine peberfrugter i fine små tern.

2. Skær dit forårsløg i passende størrelser.

3. Riv din ost.

4. Kom æg og fløde i en skål og pisk det godt sammen.

5. Så tilsætter du dine hakkede grønt, den revet ost, samt salt og peber.

6. Rør det hele sammen og kom det så i din pose.

7. Sous vide sættes til 78 grader.

8. Når den er klar ligger du pose , så åbningen hænger ud over kanten, er det vakuumpakket så ligger du bare den i, så den står op.

9. Det skal ha ca 30-35 minutter i vandbadet.

10. Har du ikke en sous vide kan det laves i en gryde med vand, det må bare ikke bulderkoge. Der er det vigtgt at posen åbning hænger ud over gryden kant, da åbning gør at varme lukker luften ud af posen, så varmen kommer på æggende.

11. Velbekomme.

TIP:

Dette er super godt oven på en lækker salat, med masser af grove grønsager, samt kål.

Avocado på toppen med lidt chilliflager, er et kæmpe hit herhjemme.

Bacon på toppen, dvs på omeletten.

Her med mit havrefiber brød, smurt med ramsløgsmør og så himalaya flagesalt.

Her med mit havrefiber brød, smurt med ramsløgsmør og så himalaya flagesalt.

Omelet i sous vide Stone style.

Omelet i sous vide Stone style.