Stones panering
Her den brugt på paneret flæsk, også kaldet fattigmandskoteletter.

Her den brugt på paneret flæsk, også kaldet fattigmandskoteletter.

Krebinnet der klar til en tur i dejlig smeltet smør.

Krebinnet der klar til en tur i dejlig smeltet smør.

Stones panering.

Ingredienser:

• 2-3 æg

• 50 g. Mandelmel

• 70 g. Puffede flæskesvær

• 1 dl. Parmesanost pulverform færdigkøbt fra butik

• 3-4 spsk. Havrefibermel Reklamelink

 • Salt

• Peber

• Evt. krydderier afhængig af hvilket ret

Fremgangsmåde:

1. Blend mandlerne til mel, hvis du bruger hele mandler.

2. Blend flæskesvær så det bliver som rasp.

3. Bland mandel, flæskesvær, parmesanost, salt og peber sammen.

4. Pisk dine æg godt.

5. Kom din fiber mel ud på lidt stanniol og vend dit kød i dette. Dernæst i dine æg og så til sidst i din panering.

6. Du kan lave et dobbelt dyp, hvis du ønsker en tykkere panering.

7. Så du skal til at steg dit kød.

Tip:

Denne panering kan bruges til rigtig forskelligt kød. Jeg bruger den også til kylling, men kommer gerne lidt cayennepeber i , så smagen kommer med og giver lidt spark.

Mandelmel, flæskesvær og parmesanost, giver den bedste panering.

Mandelmel, flæskesvær og parmesanost, giver den bedste panering.

Flæsket er her vendt i havrefiber, og klar til en dykkert i de piskede æg. dette gør at paneringen hænger bedre fast.

Flæsket er her vendt i havrefiber, og klar til en dykkert i de piskede æg. dette gør at paneringen hænger bedre fast.

Så er det vendt i raspen, og klar til det lune smørbad.

Så er det vendt i raspen, og klar til det lune smørbad.